Magyar - Hungarian
Discussions » Other Languages » Hungarian
Szia! Sziasztok!
A Fantasy Betting-ben még mindig függő fogadásnak jelzi a péntek-szombati vb-meccsekre tett tétjeimet. (egyébként nyertes tétek)
Ti is tapasztaltatok ilyet?
A másik kérdés - lassan aktuális lesz - van már tapasztalatotok a kifizetéssel kapcsolatban? :)
Köszi!
A Fantasy Betting-ben még mindig függő fogadásnak jelzi a péntek-szombati vb-meccsekre tett tétjeimet. (egyébként nyertes tétek)
Ti is tapasztaltatok ilyet?
A másik kérdés - lassan aktuális lesz - van már tapasztalatotok a kifizetéssel kapcsolatban? :)
Köszi!
Posted Jul 5th 2010 11:26AM
Üdv Knapp75! Néhány fogadást az oldal szerkesztői később fogadnak el, mivel minden egyes eredményt külön le kell ellenőrizniük. Nekem pl a hollandia-brazília meccs is már egy jópár napja pending-el, de előbb-utóbb leellenőrzik őket. A kifizetés moneybookers-en keresztül történik, ha nincs ilyen számlád akkor a moneybookers.com-on nyithatsz egyet, ez egy online bank, ahonnan kiveheted a pénzt bankkártyádra.
Posted Jul 5th 2010 12:01PM
Hello!
Nekem is van függőben lévő vb-s fogadásom,de ilyen volt korábban is,és jóváírták,csak hát érdekes,hogy miért kell ehhez több nap..a baseballt,teniszt azt sokkal hamarabb feldolgozzák..
A kifizetésről egyelőre nincs jó tapasztalatom,múlt hét csütörtök óta van folyamatban az első kifizetésem moneybookersre,egyeztettem a supporttal Msn-en,akkor azt mondták utalják,VIP ként 1-3 nap van írva,egyelőre nem jött meg..
Nekem is van függőben lévő vb-s fogadásom,de ilyen volt korábban is,és jóváírták,csak hát érdekes,hogy miért kell ehhez több nap..a baseballt,teniszt azt sokkal hamarabb feldolgozzák..
A kifizetésről egyelőre nincs jó tapasztalatom,múlt hét csütörtök óta van folyamatban az első kifizetésem moneybookersre,egyeztettem a supporttal Msn-en,akkor azt mondták utalják,VIP ként 1-3 nap van írva,egyelőre nem jött meg..
Posted Jul 5th 2010 6:48PM
A Fantasy betting menüben tudsz a coin-jaiddal fogadni, valamint a Sports Challenges/Daily Dash menüjében naponta megtippelhetsz 3 eredményt, ha bejönnek akkor coin-okat kapsz értük. A coin-jaidat pedig beválthatod pénzre (pl 2500 coin - 25$). Ha felveszed a supportot msn-re és megadod neki a felhasználónevedet akkor jóváír 100 coin-t a számládon, valamint a profilod kitöltéséért is járt 25 coin, így 250-el kezdhetsz. A Daily Dash-al semmit nem kockáztatsz, viszont azon elég lassan pörög felfele a coin, ha értesz a sportfogadáshoz akkor szerintem használd sűrűn a Fantasy Betting menüt.
Posted Jul 8th 2010 11:06AM
Hello!
Lenne egy kerdesem... A tegnapi nap fogadtam 2 baseball esemenyre mindkettot eltalaltam ,de a coinsokat meg nem kaptam ki. Ezzel meg nem is lenne semmi gond mert nem most kapom ki eloszor keslekedve a coinsokat, de a legerdekesebb pedig az ,hogy mindket fogadas elott megjelen a zold pipa ,de a coins won alatt csak egy " - " jelen meg ... :-?? Masnak is igy van ? vagy tudja valaki ,hogy mi lehet a gond :d?
EDIT: Megkaptam oket :)!
Lenne egy kerdesem... A tegnapi nap fogadtam 2 baseball esemenyre mindkettot eltalaltam ,de a coinsokat meg nem kaptam ki. Ezzel meg nem is lenne semmi gond mert nem most kapom ki eloszor keslekedve a coinsokat, de a legerdekesebb pedig az ,hogy mindket fogadas elott megjelen a zold pipa ,de a coins won alatt csak egy " - " jelen meg ... :-?? Masnak is igy van ? vagy tudja valaki ,hogy mi lehet a gond :d?
EDIT: Megkaptam oket :)!
Posted Jul 29th 2010 3:46AM
Hello!Helló!
Én is baseballra fogadtam,eltaláltam és nálam is ugyanaz a helyzet,mint nálad.
Posted Jul 29th 2010 5:44AM
Forum Stats
| Total Discussions: | 2,572 |
|---|---|
| Total Posts: | 19,180 |
| Active Members: | 891 |